Jídelní lístek - výběr specialit
Další speciality:
Kachní steak připravovaný z prsíček s kůži pečený do křupava na restované zelenině.
Hovězí steak z pravé svíčky je možno připravit z 200g - 400g masa, jejíž stupeň propečenosti je proveden dle přání zákazníka.
Vepřový kotlet steak pečený s kosti a restovanou cibulkou na másle je jedním z nejoblíbenějších jídel.
Kuřecí steak z vykoštěných stehýnek z grilu je lahůdkou díky křupavé kůrce a maslovému přelivu.
Losos pečený na olivovém oleji a másle s restovanou zeleninou a pstruh na másle jsou velmi oblíbené díky rychlé přípravě z čerstvých surovin.
Smažené sýry připravujeme na pánvi v přepuštěném másle, nikoli ve fritéze.
Používáním olivového oleje a vinného octu k ochucení salátu a omáček patří ke standardům naší kuchyně. Přejeme dobrou chuť.
Pokud jste si u nás nevybrali, můžete nám svá přání napsat (karel@mersi.cz) či osobně sdělit, rádi Vám vyhovíme.